Säljare/säljkonsult eller PHP-support/drift/utveckling hos Sonician Print

• 0

Framtid som säljare/säljkonsult eller support/drift/utvecklare hos Sonician?

Vi söker:

• 1 st säljare/säljkonsult
  • 1 st support/drift/utvecklare

Sonician erbjuder försäljningsautomatiseringsteknik för företag.

Vi har framgångsrikt levererat till ett första handfull kunder. Vi är egenfinansierade utan skulder. Då vi är i uppbyggnadsskede, har vi dock begränsat med kapital för att både kunna finansiera att sälja befintliga produkter (goda referenser finns) och att vidareutveckla de ca 15-tal tjänster som ska läggas till närmaste året.

Därför vill vi nu bli fler, och söker en säljare/säljkonsult och en PHP-utvecklare, samtidigt som vi hoppas kunna hitta en på vardera position som har möjlighet att börja som praktikant under tre månader för att vi ska ha råd att lära upp vardera tills självgående.

Sökare till säljtjänsten - Bör ha erfarenhet från åtminstone telefonförsäljning eller fältförsäljning till företag och bör ha tillgång till bil mot milersättning. Eftersom du själv kommer att delta i leveransen av workshop till kund i säljteknik så bör du känna dig komfortabel med att diskutera fram rätt lösningar där du är mötesledare. Du måste ha god skriftlig svenska och engelska, och möjlighet att utföra arbetet som praktik de första tre månaderna är en fördel för att underlätta finansieringen av den upplärning som behövs.

Sökare till utvecklings- support och drifttjänsten - Bör ha erfarenhet från PHP- och MySQL-programmering eller närliggande tekniker, och möjlighet att utföra arbetet som praktik de första tre månaderna är en fördel för att underlätta finansieringen av den upplärning som behövs.

Kontoret finns lindholmen science park. Adress Bror nilsson gata 5 .

Write to us eller ring till: 031-3131514