Fel 550 Print

• 0

Detta fel tyder på en oförmåga att skicka e-post.

Det finns flera orsaker till en 550.

Du måste sluta skicka mejl och pausa dina e-postlistor. Sedan vänta en timme. Om du använder Outlook, så kan du under väntan försöka använda webbmail för att skicka meddelanden.

550 SMTP fel
Kanske du inte har loggat in på POP / IMAP 550-server under de senaste 30 minuterna eller inte har SMTP Authentication aktiverat 550 i din e-postklient.

När du får detta eller andra 550 fel och inte lyckas lösa det, är det dags att kontakta Sonician här om hjälp.