Box tapper Print

• 0

Boxtapper returnerar en bekräftelse via e-post till avsändarna, som måste besvaras innan deras e-post levereras (till dig).

Alla e-postanvändare kan logga in på webmail och precis innan du väljer e-postprogram ser du en ikon för BoxTrapper.

Du kan aktivera / inaktivera trapper, redigera vitlista och svarta listan, och du kan granska postloggar att se vilka e-postmeddelanden som inte levereras.

BoxTrapper stockar tar upp för mycket plats?

Du kan ange hur många dagar BoxTrapper kommer att hålla postloggar på servern:

1. Klicka på "Boxtrapper Spam Trap" i e-posthantering,

2. Klicka på "Hantera" bredvid e-postadressen som du vill justera.

3. Klicka på "Configure Settings"

4. Skriv in ett nytt nummer i det tredje textfältet "Hur många dagar ska loggar och meddelanden i kö hållas" och klicka på "Spara".

Detta måste göras för varje användare som varje användares inställningar är oberoende av andra användare på kontot.